Radio InfoPro inchis :(

Ma urc in masina, dau drumul la radio sperand sa mai prind vreo 2 melodii inainte sa intre stirile InfoPro… si aflu ca Pro FM a preluat frecventele InfoPro… 😦 Vocea din difuzoare ma asigura ca se vor pastra stirile Info Pro. Imi spun in mintea mea ca macar atat sa mai ramana si astept cuminte stirile.

Din pacate stirile InfoPro au ramas doar cu numele, pentru ca subiectele si formatul au ajuns super comerciale, la fel ca stirile Pro Tv.

Ajung langa un calculator si caut prin stiri sa vad ce s-a intamplat.

Hotnews zice ca:

“E greu de facut o estimare a cresterii audientei ProFM, pentru ca sunt mult prea multe necunoscute de luat in calcul. Noi credem ca majoritatea ascultatoriilor actuali ai Radio InfoPro nu vor schimba frecventa”

Crezi sau speri, doamna Iuliana Panache? Sunt 2 lucruri diferite. Eu sunt sigur ca majoritatea ascultatorilor Info Pro nu vor asculta Pro Fm. E ca si cand ai fi sigura ca majoritatea ascultatorilor actuali de Metallica vor asculta si Guta daca le bagi pe gat…

Tot din stirea de pe Hotnews aflam ca Info Pro avea cam jumatate din audienta Pro FM la nivel national. In Bucuresti stateau destul de slab. Oare a meritat miscarea? Va face Media Pro mai multi bani asa, sau fostii ascultatori Info Pro se vor indrepta spre alte alternative?

Inca o stire despre preluarea InfoPro aici.

4 Responses to “Radio InfoPro inchis :(”


 1. 1 Serban 23/09/2010 at 13:48

  Cred (de fapt sunt convins) ca nici 10% din ascultatorii de radio info pro vor asculta pro fm.De ce? pentru ca pro fm este o voma care nu poate sub nicio forma sa placa unei persoane care asculta info pro. “….hai sa le bagam profm in loc de info pro…probabil nu vor observa diferenta…” Diferenta e ca diferenta dintre Metallica si guta… Niste handicapati…

 2. 2 David 24/09/2010 at 18:54

  Am trecut deja pe Radio Romania Actualitati(pentru stiri), iar pentru muzica ascult Magic FM, se apropie foarte mult de muzica difuzata de Info Pro.
  “Tot ce e bun tre’ sa dispara din aceasta tara”

 3. 3 andreidl 04/10/2010 at 20:02

  Pana mai acum vreo sapt si ceva.. pe 99,2 cat e frecventa in Iasi se prindea Info PRO. Un post fain de radio care mi-a gadilit urechile de-a lungul timpului cu muzica lui buna, stirile si tot ce insemna el. Imi aduc aminte ca il descoperisem cand ma duceam la luat piese ca tipu’ respectiv il asculta acum vreo 4-5 ani …
  http://dan-blog.ro/forum/topic/radio-info-pro

 4. 4 Miki 18/11/2010 at 23:00

  Din pacate in practica a trebuit sa aflu ca InfoPro a fost preluat. Mare pacat! Locuiesc in strainatate, dar aproape de Romania, si de fiecare data cand eram in Romania in masina ascultam InfoPro. Acum cu siguranta nu o sa ascult Pro Fm, de la care mi se face rau. Pacat!


Comments are currently closed.Categories

Advertisements

%d bloggers like this: